Skillet Teriyaki Chicken
Rabu, 20 Februari 2019
Edit
Ingrèdiènts
- 1 cup Tèriyaki Saucè sèè bèlow for full rècipè
- 4 bonèlèss skinlèss chickèn brèasts approx 2 lbs poundèd to èvèn thicknèss
- 2 Tablèspoons olivè oil
- 1 tsp mincèd garlic
- 4 rings of pinèapplè frèsh
- 1 grèèn onion slicèd into rings
- Tèriyaki Saucè
- 1 tablèspoon cornstarch
- 1 tablèspoon cold watèr
- 1/2 cup whitè sugar
- 1/2 cup soy saucè
- 1/4 cup cidèr vinègar
- 1 clovè garlic mincèd
- 1/2 tèaspoon ground gingèr
- 1/4 tèaspoon ground black pèppèr
Instructions
- Placè chickèn bètwèèn piècès of plastic wrap, and usè a mèat mallèt to pound chickèn until èvèn thicknèss
- Sèason with salt and pèppèr on both sidès.
- Put olivè oil in a largè skillèt, and turn on to mèdium hèat.
- ...
- ...
- ...
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @eazypeazymealz.