Grilled Chicken Margherita
Rabu, 27 Maret 2019
Edit
Ingrèdiènts
- 4 bonèlèss skinlèss chickèn brèasts, poundèd to lèss than 1 inch thicknèss
- salt and pèppèr to tastè
- 2 tablèspoons olivè oil
- 1 tèaspoon garlic powdèr
- 1 tèaspoon Italian sèasoning (OR 1/2 tèaspoon drièd orègano + 1/4 tèaspoon drièd basil + 1/4 tèaspoon drièd thymè)
- 4 slicès mozzarèlla chèèsè
- 1/2 cup basil pèsto (try my Èasy 5 Minutè Pèsto Rècipè - it's thè bèst!!) https://www.lècrèmèdèlacrumb.com/èasy-5-minutè-pèsto-15-ways-to-usè-it/
- 1/2 cup chèrry tomatoès, halvèd
- 1 tablèspoon frèsh lèmon juicè
- 1/2 cup packèd basil lèavès, vèry thinly slicèd
- crackèd black pèppèr
Instructions
- In a largè bowl combinè chickèn, salt and pèppèr, olivè oil, garlic powèr, and Italian sèasoning. Toss to combinè.
- Grill chickèn ovèr mèdium-high hèat for about 6-8 minutès on èach sidè until cookèd through. Top èach piècè of chickèn with a slicè of mozzarèlla chèèsè and cook anothèr minutè or so until mèltèd.
- Toss tomatoès, lèmon juicè, and basil togèthèr. Top èach chickèn brèast with about 3 tablèspoons pèsto, a sco
Gèt full instructions, visit Original Rècipè @ lecremedelacrumb.