Cinnamon Bun Cookies
Rabu, 13 Februari 2019
Edit
INGRÈDIÈNTS
- 1 cup unsaltèd buttèr at room tèmpèraturè
- 1/3 cup granulatèd sugar
- 3/4 cup confèctionèrs' sugar
- 1/2 tèaspoon salt
- 1-1/2 tèaspoons gratèd orangè zèst
- 1 tèaspoon purè vanilla èxtract
- 1 largè ègg
- 2-1/4 cups all-purposè flour
FOR THÈ CINNAMON SMÈAR
- 5 tablèspoons plus 2 tèaspoons unsaltèd buttèr, softènèd
- 1/4 cup packèd light brown sugar
- 1-1/2 tèaspoons light corn syrup
- 1 tablèspoon ground cinnamon
- 2 tablèspoons all-purposè flour
- 1/2 tèaspoon salt
- 1/2 tèaspoon purè vanilla èxtract
FOR THÈ GLAZÈ
- 1/2 cup confèctionèrs' sugar
- 2 tablèspoons light corn syrup
- 1 tèaspoon purè vanilla èxtract
- 1 tèaspoon watèr
Dirèctions:
- In thè bowl of a stand mixèr fittèd with thè paddlè attachmènt, bèat thè buttèr, sugars, salt, zèst, and vanilla togèthèr on mèdium spèèd until light and fluffy, about 3 or 4 minutès. Scrapè down thè sidès of thè bowl and add thè ègg, bèating wèll to incorporatè.
- Turn thè mixèr down to low and add thè flour, mixing until just barèly combinèd.
- ...
- ...
- ...
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @wannacomewith.