French Onion Chicken
Rabu, 20 Februari 2019
Edit
Ingrèdiènts
- 2 mèdium yèllow onions, thinly slicèd into rings
- 3 tablèspoons buttèr
- 1 cup plus 3 tablèspoons bèèf broth, dividèd
- 4 bonèlèss skinlèss chickèn brèasts, poundèd to èvèn thicknèss
- 1 tablèspoon oil
- salt and pèppèr to tastè
- 1 tèaspoon Italian blènd hèrbs/Italian sèasoning (OR 1/4 tèaspoon drièd basil + 1/4 tèaspoon drièd thymè + 1/2 tèaspoon drièd orègano)
- 2 tablèspoons flour
- 4 slicès provolonè chèèsè
- 4 slicès swiss chèèsè
- 3/4 cup parmèsan chèèsè
- frèsh thymè or parslèy and crackèd black pèppèr for topping (optional)
Instructions
- Prèhèat ovèn to bakè at 400 dègrèès OR broil on low. In a largè ovèn-safè skillèt (sèè notè) ovèr mèdium-high hèat, mèlt buttèr. Add onions and 3 tablèspoons bèèf broth and sautè onions for 3-4 minutès until translucènt. Continuè to cook, stirring occasionally so thè onions don't burn, for about 15 minutès longèr until brownèd and vèry tèndèr. Usè tongs or a fork to transfèr to a bowl and covèr to kèèp warm.
- ...
- ...
- ...
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @ lecremedelacrumb.