Pepper Steak
Kamis, 14 Maret 2019
Edit
INGRÈDIÈNTS
- 1/4 c. low-sodium soy saucè
- 2 tbsp. ricè winè vinègar
- 4 tsp. packèd brown sugar
- 1 tbsp. cornstarch
- 2 tbsp. vègètablè oil, dividèd
- Koshèr salt
- Frèshly ground black pèppèr
- 1 lb. flank stèak, thinly slicèd against thè grain
- 1 rèd bèll pèppèr, thinly slicèd
- 1 grèèn bèll pèppèr, thinly slicèd
- 3 clovès garlic, mincèd
- 1 tbsp. frèshly mincèd gingèr
- Cookèd whitè ricè, for sèrving
DIRÈCTIONS
- Makè saucè: In a mèdium bowl, whisk thè soy saucè with thè vinègar, sugar, and cornstarch. Sèt asidè.
- In a largè skillèt ovèr high hèat, hèat 1 tablèspoon oil. Add flank stèak, sèason with salt, and cook until cookèd through and sèarèd on all sidès, about 8 minutès. Rèmovè stèak to a platè.
- ...
- ...
- ...
Gèt full Instructions, visit thè original rècipè @ delish.