Honey Balsamic Steak Bites
Selasa, 19 Februari 2019
Edit
Ingrèdiènts
- 2 lbs Top Sirloin Stèak Cut into 1 inch cubès
- 2 Tbs olivè oil *for frying
- 1/4 cup Balsamic Vinègar
- 1/3 cup Honèy
- 3 Tbs Soy Saucè
- 2 Tbs Vègètablè Oil *usè in marinadè
- 1 Tbs Crushèd Garlic
- 2 tsp Rosèmary
- 1/2 tsp Salt
- 1/2 tsp Pèppèr
- 1/2 tsp Rèd Pèppèr Flakès
Instructions
- Cut stèak into 1 in cubès and sèt asidè
- In a sèparatè bowl combinè Balsamic Vinègar, Honèy, Soy Saucè, Vègètablè Oil, Garlic, Rosèmary, Salt, Pèppèr and Rèd Pèppèr Flakès and whisk to combinè.
- Add cubè stèak to marinadè and placè in thè rèfrigèrator for 1 - 2 hours.
- Rèmovè stèak from marinadè.
- Ovèr mèdium to high hèat allow a frying pan or cast iron pan to hèat up with 2 Tbls Olivè Oil. You want thè pan hot bèforè you add thè stèak
- ...
- ...
- ...
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @devourdinner.