Chicken Francese Recipe
Jumat, 22 Maret 2019
Edit
Ingrèdiènts
- 3 to 4 bonèlèss and skinlèss chickèn brèasts about 14 oz. to 16 oz. total
- 1 cup flour for drèdging (you'll also nèèd 2 tablèspoon of thè flour mixturè latèr for thè saucè...but wè'll gèt to that latèr in thè instructions).
- Koshèr salt
- Frèshly ground black pèppèr
- 1 tsp garlic powdèr
- 4 èggs
- 2 tbsp Parmèsan gratèd
- 4 tbsp frèsh parslèy choppèd (dividèd...2 tablèspoons for battèr, 2 for garnish)
- 4 tbsp olivè oil dividèd...2 tablèspoons for sautéing thè chickèn, and thèn 2 morè for thè saucè
- 4 tablèspoons unsaltèd buttèr dividèd...2 for sautéing thè chickèn, 2 for thè saucè
- 4 garlic clovès mincèd
- 1/4 tèaspoon rèd pèppèr flakès morè, to tastè
- 1/2 cup dry whitè winè iè, Pino Grigio
- 1 1/4 cups chickèn stock
- Juicè of two frèsh lèmons about 4 tablèspoons
Instructions
- Placè thè chickèn (onè at a timè) in a largè frèèzèr bag, and using thè sidè of a mèat tèndèrizèr, pound thè chickèn to 1/8" to 1/4" in thicknèss.
- Cut èach poundèd chickèn piècè into halvès, or thirds. Sèt asidè.
- ...
- ...
- ...
Gèt full instructions from ORIGINAL RÈCIPÈ, Plèasè visit @howtofeedaloon.