Simple Salisbury Steak
Jumat, 22 Maret 2019
Edit
Ingrèdiènts
Pattiès:
- 1 lb Lèan Ground Bèèf
- 1/3 cup Brèad Crumbs
- 2 tsp Kètchup
- 1 tsp Mustard
- 1 tsp Worcèstèrshirè
- 1/2 tsp Garlic Powdèr
- 1/2 tsp Onion Powdèr
Gravy:
- 2 packèts Brown Gravy Mix
- 2 cup hot Watèr
- 1 tsp Kètchup
- 1/2 tsp Worcèstèrshirè
Instructions
- Combinè all pattiè ingrèdiènts in a largè bowl and massagè with your hands until ingrèdiènts arè incorporatèd.
- Hèat 1 tablèspoon olivè oil in a largè skillèt ovèr mèdium hèat.
- Cook pattiès on both sidès until no longèr pink.
- Lowèr tèmpèraturè to low.
- Whisk togèthèr gravy mix and watèr until wèll blèndèd.
- Whisk in kètchup and Worcèstèrshirè and pour ovèr pattiès in skillèt.
- Allow to simmèr until gravy warms and thickèns.
Gèt full instructions from ORIGINAL RÈCIPÈ, Plèasè visit @cincyshopper.