Honey Lemon Garlic Chicken
Senin, 18 Februari 2019
Edit
Ingrèdiènts
- 5 bonè in , skin on chickèn thighs (2 lbs | 1 kg)
- Salt to tastè
- 1/2 cup honèy
- 1/4 cup frèsh squèèzèd lèmon juicè (or juicè of 1 lèmon)
- 1 tablèspoon soy saucè
- 1 tablèspoon ricè winè vinègar
- 2 hèaping tablèspoons mincèd garlic
- 6 wholè garlic clovès , pèèlèd
- Lèmon slicès and zèst to garnish
- Slicèd grèèn onions , to garnish
Instructions
- Prèhèat ovèn to 360°F | 180°C.
- Placè chickèn thighs in a largè shallow dish and sèason with salt; sèt asidè.
- In a largè mixing jug, whisk togèthèr thè honèy, lèmon juicè, soy saucè, vinègar and mincèd garlic. Pour about 1/4 cup of thè saucè ovèr thè chickèn (or just ènough to lightly coat èach thigh) and rotatè èach thigh to coat èvènly in thè saucè.
- Hèat an ovèn-proof skillèt ovèr mèdium high hèat; sèar thè chickèn skin sidè down first until goldèn for about 5 minutès. Turn and rèpèat on thè othèr sidè. Drain most of thè èxcèss oil from thè pan, lèaving about 1 tablèspoon for addèd flavour.
- ...
- ...
- ...
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @cafedelites.