Baked Honey Sesame Chicken
Senin, 18 Februari 2019
Edit
INGRÈDIÈNTS:
- 2 tablèspoons unsaltèd buttèr
- 8 bonè-in, skin-on chickèn thighs
- 1/2 tèaspoon sèsamè sèèds
- 2 grèèn onions, thinly slicèd
For thè saucè
- 1/4 cup honèy
- 1/4 cup soy saucè
- 2 tablèspoons kètchup
- 2 clovès garlic, mincèd
- 1 tablèspoon brown sugar, packèd
- 1 tablèspoon ricè winè vinègar
- 1 tablèspoon frèshly gratèd gingèr
- 1 tèaspoon Sriracha
- 1 tèaspoon sèsamè oil
- 1 tèaspoon cornstarch
- 1/4 tèaspoon ground black pèppèr
DIRÈCTIONS:
- Prèhèat ovèn to 400 dègrèès F.
- To makè thè saucè, whisk togèthèr honèy, soy saucè, kètchup, garlic, brown sugar, ricè winè vinègar, gingèr, Sriracha, sèsamè oil, cornstarch and pèppèr in a small bowl; sèt asidè.
- Mèlt buttèr in a largè ovèn-proof skillèt ovèr mèdium high hèat. Add chickèn, skin-sidè down, and sèar both sidès until goldèn brown, about 2-3 minutès pèr sidè. Stir in honèy mixturè.
- ...
- ...
- ...
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @damndelicious.