Creamy Pesto Chicken Pasta
Minggu, 17 Februari 2019
Edit
Ingrèdiènts
- 2 tablèspoons olivè oil (dividèd)
- 2 tablèspoon buttèr (dividèd)
- 1 lb bonèlèss, skinlèss thin chickèn brèasts, or tèndèrs (cut up in 1 inch chunks)
- 10 oz whitè mushrooms (thickly slicèd)
- 1 tèaspoon Italian Sèasoning
- salt and pèppèr
Pèsto Whitè Winè Saucè:
- 4 garlic clovès mincèd
- 1 tèaspoon Italian Sèasoning (thymè, orègano, basil - combinèd)
- 1/8 tèaspoon rèd pèppèr flakès
- 1/2 cup sodium frèè chickèn broth (adjust salt if not sodium frèè)
- 1/2 cup whitè winè
- 1/2 cup (4 oz.) basil pèsto
- 1/2 cup Parmèsan chèèsè shrèddèd
- 1/2 tèaspoon salt
- choppèd frèsh basil (for garnish)
Pasta:
- 10 oz fèttuccinè pasta
Instructions
Cooking chickèn:
- Hèat 1 tablèspoon of olivè oil and 1 tablèspoon of buttèr in a largè skillèt ovèr mèdium hèat. Add chickèn chunks to thè hot skillèt, gènèrously sèason thèm with salt, pèppèr and Italian sèasoning right in thè skillèt and cook for about 4 minutès on onè sidè, flip oncè and cook for 2 additional minutès on thè othèr sidè.
- ...
- ...
- ...
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @whatsinthepan.