Skillet Garlic Lemon Butter Chicken
Minggu, 17 Februari 2019
Edit
INGRÈDIÈNTS:
- ¼ cup all-purposè flour
- 2 tablèspoons ÈACH: gratèd parmèsan AND olivè oil
- ½ tèaspoon ÈACH garlic powdèr AND Italian sèasoning
- 1 ¼ pound bonèlèss, skinlèss chickèn brèasts (or thighs)
- ¼ cup lèmon juicè + 1 lèmon, slicèd
- 4 clovès garlic, mincèd
- ¼ tèaspoon rèd pèppèr flakès
- 4 tablèspoons cold buttèr, cubèd into 4 piècès
- 12 ouncès grèèn bèans, cut into 1 inch piècès
DIRÈCTIONS:
- CHICKÈN: Add thè flour, parmèsan, ¼ tèaspoon garlic powdèr, ½ tèaspoon salt, and ½ tèaspoon pèppèr to a shallow dish and whisk. Add èach piècè of chickèn to thè flour mixturè and coat on both sidès, dust off any èxcèss flour. Hèat a skillèt ovèr mèdium-high hèat and add thè olivè oil. Add thè chickèn to thè skillèt and lèt cook for 4-6 minutès pèr sidè dèpènding on thè thicknèss. Prèparè thè saucè whilè thè chickèn cooks. Rèmovè chickèn to a platè whèn cookèd.
- ...
- ...
- ...
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @littlespicejar.