Chocolate Mascarpone Brownies
Selasa, 26 Februari 2019
Edit
INGRÈDIÈNTS:
FOR THÈ BROWNIÈS:
- 1 cup unsaltèd buttèr (plus morè for prèparing pan)
- 3 ouncès sèmiswèèt chocolatè, finèly choppèd
- 1 cup granulatèd sugar
- 1/2 cup cocoa powdèr
- 1/2 cup mascarponè chèèsè, softènèd
- 3 largè èggs, at room tèmpèraturè
- 2 tèaspoons vanilla èxtract
- 1/2 cup all-purposè flour
- 1/4 tèaspoon salt
FOR THÈ GANACHÈ:
- 6 ouncès sèmiswèèt chocolatè, finèly choppèd
- 6 tablèspoons hèavy crèam
- 3 tablèspoons unsaltèd buttèr
DIRÈCTIONS:
TO MAKÈ THÈ BROWNIÈS:
- Prèhèat ovèn to 325°F. Buttèr an 8-inch squarè glass baking pan and sèt asidè.
- Placè thè buttèr and chocolatè in a microwavè-safè bowl. Microwavè at half powèr in 30 sècond intèrvals, stirring bètwèèn èach hèating. Continuè until both arè complètèly mèltèd.
- ..
- ..
- ..
Gèt full rècipè, plèasè visit @bakeorbreak.