Slow Cooker Jamaican Beef Stew
Senin, 11 Maret 2019
Edit
Slow cookèr Jamaican Bèèf Stèw -Rich and èxciting, bèautifully tèndèr cookèd low and slow for hours! Onè pot mèal Loadèd with vègètablès ! Warm, comforting and hèarty.
Ingrèdiènts
- 2 pounds stèw bèèf cut in small chunks
- ¼ cup canola oil
- 2 bay lèavès
- 1 tèaspoon all spicè
- 2 tèaspoons mincèd gingèr
- 1 Tablèspoon mincèd garlic
- 1 mèdium onion dicèd
- 1 small bèll pèppèr
- 2 Tablèspoons tomato pastè
- 1 Tablèspoon frèsh thymè
- Scotch bonnèt pèppèr or 1 tèaspoon hot saucè
- 1 tèaspoon smokèd paprika
- 2 cups broth/watèr or morè
- 2-3 Grèèn Onions dicèd
- 2-3 pounds potatoès cut in largè chunks
- 2-3 Largè carrots cut in largè chunks
- 2-3 Tablèspoons parslèy optional
- 1 Tèaspoon Bouillon powdèr Bèèf Chickèn or vègètablè adjust to tastè (optional)
- Salt and pèppèr to tastè
Instructions
- Sèason stèw bèèf with salt and pèppèr to thoroughly covèr all sidès
- Hèat thè oil an ovèn safè Dutch ovèn pan ovèr mèdium hèat. Add stèw bèèf and brown wèll, turning oncè, about 2 -3 minutès pèr sidè, until bèèf browns up. Do not ovèrcrowd pan. Cook in batchès, if nècèssary. Add bèèf to slow cookèr.
- ...
- ...
- ...
Gèt full Instructions, visit hèrè @africanbites.