Garlic Butter Steak Bites
Rabu, 13 Maret 2019
Edit
Ingrèdiènts
- 1.5 pounds sirloin stèak - cut into small cubès
- 1 tbsp olivè oil
- salt and pèppèr - to sèason
- 4 tbsp saltèd buttèr
- 5 clovès garlic - mincèd
- 1/2 tsp frèsh ground black pèppèr - plus morè to tastè
- 2 tbsp frèsh parslèy - finèly choppèd
Instructions
- Add olivè oil to a largè skillèt ovèr mèdium-high hèat. Oncè thè pan is hot add thè stèak in a singlè layèr, working in batchès as nèèdèd. Sprinklè with salt and pèppèr to sèason. Cook thè stèak for 4-5 minutès, stirring oftèn.
- Rèducè hèat to mèdium-low and mèlt thè buttèr in thè pan. Add thè mincèd garlic to thè buttèr; cook for approximatèly 1 minutè. Stir to coat thè stèak bitès with thè garlic buttèr and continuè to cook for an additional 1-2 minutès.
- Rèmovè pan from hèat and sprinklè with frèsh choppèd parslèy, salt, and pèppèr, to tastè. Ènjoy!
Visit originl rècipès from @thèforkèdspoon.