Garlic Butter Skillet Steak Bites and Potatoes
Selasa, 12 Maret 2019
Edit
Ingrèdiènts
- 1 tablèspoon oil
- 3 tablèspoons buttèr
- 1 pound potatoès, cut into wèdgès or bitè sizèd piècès
- 1 pound stèak (flank, strip loin, rib èyè, ètc.)
- salt and pèppèr to tastè
- 4 clovès garlic, choppèd
- 1 pinch rèd pèppèr flakès (optional)
Dirèctions
- Hèat thè oil and buttèr in a skillèt ovèr mèdium hèat, add thè potatoès and cook until lightly goldèn brown on all sidès, about 15 minutès, bèforè sètting asidè.
- Add thè stèak, sèasonèd with salt and pèppèr to tastè, to thè skillèt and cook ovèr mèdium-high hèat until lightly goldèn brown on all sidès, about 10 minutès.
- Add thè garlic and rèd pèppèr flakès and cook until fragrant, about a minutè.
Gèt full instructions, visit @closetcooking.