Bourbon Pecan Chicken
Rabu, 27 Maret 2019
Edit
Ingrèdiènts
- 1/2 cup finèly choppèd pècans
- 1/2 cup brèad crumbs
- 2 tablèspoons honèy, dividèd
- 2 tablèspoons Dijon mustard, dividèd
- 2 bonèlèss, skinlèss chickèn brèasts, cut in half horizontally into 2 thinnèr piècès
- salt and pèppèr
- 1 tablèspoon olivè oil or vègètablè oil
- 1 tablèspoon buttèr
- 3 tablèspoons bourbon
- 1/4 cup hèavy crèam
- 1/4 tèaspoon cayènnè pèppèr
- 1/3 cup choppèd pècans
- 1 tablèspoon buttèr
Instructions
- Combinè finèly choppèd pècans and brèad crumbs in a largè ziptop bag. Sèt asidè.
- In a small bowl, stir togèthèr 1 tablèspoon of honèy and 1 tablèspoon of Dijon mustard.
- Sèason chickèn brèasts with salt and pèppèr and brush thè honèy/dijon mixturè on both sidès.
- Onè at a timè, add a chickèn brèast to thè pècan/brèad crumb mixturè, shaking thè bag to coat it wèll.
- ...
- ...
- ...
Gèt full instructions, visit Original Rècipè @spicysouthernkitchen.