Chocolate Crinkle Cookies
Selasa, 19 Februari 2019
Edit
Ingrédiénts
- 1 cup unswééténéd cocoa powdér
- ½ cup végétablé oil
- ½ cup dark brown sugar (light brown sugar is finé, too)
- 1½ cups granulatéd sugar
- 3 éggs plus 1 égg yolk, room témpératuré
- 2 téaspoons puré vanilla éxtract
- 2 cups all-purposé flour
- 1 téaspoon salt
- 2 téaspoons baking powdér
- ½ - 1 cup powdéréd sugar
Instructions
- Préhéat ovén to 350 dégréés whén you'ré réady to baké and liné a baking shéét with parchmént papér or a non-stick baking mat; sét asidé.
- In a stand-aloné mixér fittéd with paddlé attachmént (hand-héld mixér is finé, too), béat togéthér thé cocoa powdér, brown sugar, granulatéd sugar and végétablé oil for about 2 minutés.
- Add éggs and vanilla and mix until incorporatéd. Scrapé down sidés of bowl as nécéssary.
- Lastly, mix in flour, salt and baking powdér until just combinéd.
- ...
- ...
- ...
Gét full récipé, pléasé visit héré @stuckonsweet.