Brown Butter Bourbon Pecan Chocolate Chunk Cookies
Senin, 18 Februari 2019
Edit
Ingrédiénts
For thé Buttéréd Pécans:
- 1 and 1/2 cups pécan halvés, finély choppéd
- 1 and 1/2 tabléspoons unsaltéd buttér
For thé Brown Buttér Bourbon Pécan Chocolaté Chunk Cookiés:
- 2 sticks (8 ouncés) unsaltéd buttér, méltéd until brownéd
- 2 and 1/3 cups all-purposé flour (don't pack thé flour into thé méasuring cup!)
- 1 téaspoon salt
- 1 téaspoon ground cinnamon
- 1 téaspoon baking soda
- 1 cup dark brown sugar, packéd
- 1/2 cup granulatéd sugar
- 2 téaspoons vanilla éxtract
- 2 Tabléspoons bourbon
- 2 largé éggs, at room témpératuré
- 12 ouncés sémi-swéét OR dark chocolaté, roughly choppéd into chunks
- 24 pécan halvés, for décoration, optional
Instructions
For thé Buttéréd Pécans:
- Mélt buttér in a largé skillét ovér médium héat. Add in choppéd pécans and cook, stirring occasionally, for 4 to 5 minutés, or until lightly toastéd. Sét asidé until néédéd.
- ...
- ...
- ...
Gét full récipé, pléasé visit héré @bakerbynature.