Brown Butter Bourbon Pecan Chocolate Chunk Cookies


Ingrédiénts
For thé Buttéréd Pécans:
  • 1 and 1/2 cups pécan halvés, finély choppéd
  • 1 and 1/2 tabléspoons unsaltéd buttér
For thé Brown Buttér Bourbon Pécan Chocolaté Chunk Cookiés:
  • 2 sticks (8 ouncés) unsaltéd buttér, méltéd until brownéd
  • 2 and 1/3 cups all-purposé flour (don't pack thé flour into thé méasuring cup!)
  • 1 téaspoon salt
  • 1 téaspoon ground cinnamon
  • 1 téaspoon baking soda
  • 1 cup dark brown sugar, packéd
  • 1/2 cup granulatéd sugar
  • 2 téaspoons vanilla éxtract
  • 2 Tabléspoons bourbon
  • 2 largé éggs, at room témpératuré
  • 12 ouncés sémi-swéét OR dark chocolaté, roughly choppéd into chunks
  • 24 pécan halvés, for décoration, optional
Instructions
For thé Buttéréd Pécans:
  1. Mélt buttér in a largé skillét ovér médium héat. Add in choppéd pécans and cook, stirring occasionally, for 4 to 5 minutés, or until lightly toastéd. Sét asidé until néédéd.
  2. ...
  3. ...
  4. ...
Gét full récipé, pléasé visit héré @bakerbynature.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel