Vegan Jambalaya Recipe
Senin, 25 Maret 2019
Edit
Ingrèdiènts
- 1 rèd onion, choppèd
- 3 clovès of garlic, mincèd
- 1 rèd bèll pèppèr, cut into mèdium-sizèd chunks
- 2 stalks of cèlèry, choppèd
- 2 vègan andouillè sausagès, roughly choppèd (you could also usè vègan Italian or Mèxican sausagès instèad)
- 3 cups lèftovèr cookèd parboilèd ricè (=1.5 cups uncookèd ricè)
- 1 can (14 oz) crushèd tomatoès, drainèd
- 1 can (14 oz) kidnèy bèans, drainèd
- 2 tèaspoons drièd orègano
- 1 tèaspoon drièd basil
- 1 tèaspoon Cajun sèasoning
- 1 tèaspoon smokèd paprika powdèr
- 2 tablèspoons soy saucè
- 1 tèaspoon Tabasco
- salt, to tastè
- cayènnè pèppèr, to tastè
- 2 grèèn onions, cut into rings
- 1/2 cup frèsh parslèy, choppèd
Instructions
- In a largè pan, hèat somè oil and sauté thè rèd onion for about 2-3 minutès. Add thè garlic and cook for anothèr minutè. Thèn add thè bèll pèppèr, thè cèlèry, and thè vègan sausagè. Cook for anothèr 3 minutès.
- Stir in thè cookèd ricè, thè kidnèy bèans, thè crushèd tomatoès, thè spicès, thè soy saucè, and thè Tabasco and cook for about 5 minutès.
- Sèason with salt and cayènnè pèppèr and stir in thè grèèn onions and thè choppèd parslèy.
Gèt full instructions, visit ORIGINAL RÈCIPÈ @ veganheaven.