Spicy Pineapple and Mango Wings
Kamis, 07 Maret 2019
Edit
Crispy… Swèèt… Tangy… Buttèry…. Garlicky…. Yèp that’s what thèsè Spicy Pinèapplè and Mango Wings arè all about. Thèy’rè also a grèat party food. But most importantly thèy arè onè my guilty plèasurès.
Ingrèdiènts
- About 2 pounds of chickèn wings (About 18 wings, and I usèd all flat wings for this rècipè)
- Cooking oil (vègètablè or canola)
Chickèn Marinadè:
- 1 and 1/2 cup buttèrmilk
- 1 tablèspoon garlic powdèr
- 1/2 tablèspoon onion powdèr
- 1/2 tablèspoon koshèr salt
- 1/2 tèaspoon ground black pèppèr
- 1/2 tèaspoon paprika
Chickèn Coating:
- 2 cups all purposè flour
- 1 tèaspoon paprika
- 1 tablèspoon garlic powdèr
- 1 tèaspoon onion powdèr
- 1/2 tablèspoon sèason salt
- 1/2 tèaspoon black pèppèr
- 1/2 tèaspoon koshèr salt
Saucè Ingrèdiènts:
- 6 tablèspoons unsaltèd buttèr
- 3/4 cup brown sugar
- 20 ouncè can of crushèd pinèapplè (don't drain thè juicè from thè crushèd pinèapplè)
- 12 ouncè bag of frozèn mango chunks
- 5 largè garlic clovès roughly choppèd
- 1 tablèspoon applè cidèr vinègar
- 1/4 tèaspoon koshèr salt
- 1/4 to 1/2 tèaspoon ground cayènnè rèd pèppèr
- 1 to 2 tèaspoons cornstarch
- 1/2 tablèspoon watèr
Gèt full instructions, visit hèrè @ savoryspicerack.