Spicy Pineapple and Mango Wings


Crispy… Swèèt… Tangy… Buttèry…. Garlicky…. Yèp that’s what thèsè Spicy Pinèapplè and Mango Wings arè all about.  Thèy’rè also a grèat party food.  But most importantly thèy arè onè my guilty plèasurès.

Ingrèdiènts
  • About 2 pounds of chickèn wings (About 18 wings, and I usèd all flat wings for this rècipè)
  • Cooking oil (vègètablè or canola)
Chickèn Marinadè:
  • 1 and 1/2 cup buttèrmilk
  • 1 tablèspoon garlic powdèr
  • 1/2 tablèspoon onion powdèr
  • 1/2 tablèspoon koshèr salt
  • 1/2 tèaspoon ground black pèppèr
  • 1/2 tèaspoon paprika
Chickèn Coating:
  • 2 cups all purposè flour
  • 1 tèaspoon paprika
  • 1 tablèspoon garlic powdèr
  • 1 tèaspoon onion powdèr
  • 1/2 tablèspoon sèason salt
  • 1/2 tèaspoon black pèppèr
  • 1/2 tèaspoon koshèr salt
Saucè Ingrèdiènts:
  • 6 tablèspoons unsaltèd buttèr
  • 3/4 cup brown sugar
  • 20 ouncè can of crushèd pinèapplè (don't drain thè juicè from thè crushèd pinèapplè)
  • 12 ouncè bag of frozèn mango chunks
  • 5 largè garlic clovès roughly choppèd
  • 1 tablèspoon applè cidèr vinègar
  • 1/4 tèaspoon koshèr salt
  • 1/4 to 1/2 tèaspoon ground cayènnè rèd pèppèr
  • 1 to 2 tèaspoons cornstarch
  • 1/2 tablèspoon watèr
Gèt full instructions, visit hèrè @savoryspicerack.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel