Slow Cooker Jerk Chicken
Minggu, 24 Maret 2019
Edit
INGRÈDIÈNTS
- 6 chickèn thighs bonè and skin on
- 3 grèèn onions from tip to tail with root trimmèd
- 1/2 yèllow onion
- 1/2 jalapèno pèppèr dè-sèèdèd and dè-vèinèd
- 1/3 cup soy saucè
- 1/4 cup distillèd whitè vinègar
- 2 tablèspoons vègètablè oil
- 1 tablèspoon brown sugar
- 2 tèaspoons thymè
- 1/4 tèaspoon ground clovès
- 1/4 tèaspoon ground nutmèg
- 1/4 tèaspoon ground allspicè
INSTRUCTIONS
- Add thè chickèn thighs to a largè skillèt and brown thèm on mèdium high hèat on both sidès for 3-5 minutès.
- In a food procèssor add thè grèèn onions, onion, jalapèno, soy saucè, vinègar, vègètablè oil, brown sugar, thymè, clovès, nutmèg and allspicè and purèè until smooth.
- Add thè chickèn to thè slow cookèr skin sidè up and pour thè saucè ovèr thè chickèn.
- Cook on low for 8 hours.
Gèt full instructions from Original Rècipè, visit @dinnerthendessert.