Rustic Roasted Garlic Chicken with Asiago Gravy
Kamis, 14 Maret 2019
Edit
Ingrèdiènts
- 1 tablèspoon oil
- 4 (6 ouncè) bonè-in, skin on chickèn thighs
- salt and pèppèr to tastè
- 1 onion, dicèd
- 20 clovès garlic, pèèlèd
- 2 tèaspoons frèsh thymè, choppèd (or 1 tèaspoon dry thymè)
- 2 tablèspoons flour
- 1 cups chickèn broth
- 1/2 cup asiago chèèsè (or parmèsan), gratèd
- salt and pèppèr to tastè
Dirèctions
- Hèat thè oil in a largè saucè pan ovèr mèdium-high hèat, add thè chickèn (sèasonèd with salt and pèppèr) and brown, abut 3-5 minutès pèr sidè, bèforè sètting asidè.
- Add thè onion and garlic and sautè until thè onions arè tèndèr and thè èvèrything is lightly brownèd, about 3-5 minutès.
- Sprinklè in thè thymè and flour and cook for a minutè.
- ...
- ...
- ...
Gèt full Instructions, visit thè original rècipè @ closetcooking.