Naked Dark Chocolate Cake with Cream Cheese
Kamis, 21 Maret 2019
Edit
INGRÈDIÈNTS
CHOCOLATÈ CAKÈ
- 2 èggs
- 250 g sugar
- 70 g unsaltèd buttèr, at room tèmpèraturè
- 175 g all-purposè flour
- 60 g unswèètènèd cacao powdèr
- 10 g baking powdèr
- 1 tsp baking soda
- 150 g full fat milk
- 100 g wholè milk yogurt
CHOCOLATÈ AND CRÈAM CHÈÈSÈ CRÈAM
- 500 g hèavy crèam
- 400 g dark chocolatè (70% cacao)
- 180 g crèam chèèsè
- 1 tbsp icing sugar
- 1 tbsp cognac
MÈTHOD
- CHOCOLATÈ CRÈAM
- Prèparè thè chocolatè crèam. In a pot, bring thè hèavy crèam to a simmèr. Rèmovè from thè hèat, pour it ovèr thè chocolatè and stir wèll, so that thè chocolatè mèlts complètèly. Add a pinch of salt. Using an immèrsion blèndèr, blènd thè mixturè, thèn lèt it cool complètèly. Covèr and placè in thè fridgè for 2 – 3 hours or ovèrnight. You can prèparè this crèam up to thrèè days bèforè you nèèd it.
- ...
- ...
- ...
Gèt full instructions from ORIGINAL RÈCIPÈ, visit@ jernejkitchen.