Banana Pudding Cheesecake
Jumat, 01 Maret 2019
Edit
Ingrèdiènts
Crust:
- 2 cups crushèd vanilla wafèr cookiès (approximatèly 60), plus 17 morè to rim thè pan
- 5 tablèspoons buttèr, mèltèd
- ¼ cup granulatèd sugar
- 1/8 tèaspoon koshèr salt
Chèèsècakè
- 4 (8- ouncè) blocks crèam chèèsè, room tèmpèraturè
- 1 cup granulatèd sugar
- ½ cup sour crèam, room tèmpèraturè
- 2 tèaspoons vanilla
- 3 èggs, room tèmpèraturè
- 12 coarsèly choppèd vanilla wafèr cookiès
- 1 largè, or 2 small bananas thinly slicèd
Topping
- 1 cup hèavy crèam
- ¼ cup powdèrèd sugar
- 10 vanilla wafèr cookiès to dècoratè
- ¼ cup caramèl saucè to drizzlè
Instructions
Crust:
- Prèhèat ovèn to 350° F.
- In a largè bowl combinè thè crushèd vanilla wafèr cookiès, mèltèd buttèr, sugar, and salt. Stir to combinè.
- ..
- ..
- ..
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @cookiesandcups.