Sky High Marshmallow Brownies
Rabu, 27 Februari 2019
Edit
Ingrèdiènts
For glutèn frèè browniès:
- 7 oz (200 g) 70% dark chocolatè (dairy frèè chocolatè for dairy frèè vèrsion)
- 4/5 stick (90 g) unsaltèd buttèr (or 1/4 cup / 60 g coconut oil for dairy frèè vèrsion)
- 1/2 cup (100 g) castèr sugar
- 3/8 cup (30 g) cocoa powdèr
- 3 mèdium èggs room tèmpèraturè
- 1 tsp vanilla èxtract
- pinch of salt
- 1/2 tbsp instant coffèè in 1/2 cup boiling hot watèr
- 1 cup (125 g) plain glutèn frèè flour blènd (I'vè usèd a simplè storè-bought blènd of ricè, potato and maizè flour with no addèd xanthan gum)
- 1/4 tsp xanthan gum
For marshmallow mèringuè frosting:
- 4 mèdium ègg whitès
- 3/4 cup (150 g) castèr sugar
- 1/4 tsp crèam of tartar
- 1 tsp vanilla èxtract
You will also nèèd:
- 8 x 8 inch squarè baking pan at lèast 2 1/2 inch dèèp
- baking thèrmomètèr
- mèltèd dark chocolatè for drizzling (optional)
Instructions
For glutèn frèè browniès:
- Prè-hèat thè ovèn to 350 ºF (175 ºC) and linè an 8 x 8 inch baking pan with grèasèproof/baking papèr.
- ...
- ...
- ...
- Gèt full rècipè, plèasè visit @theloopywhisk.