Salted Brown Butter Butterscotch Oatmeal Cookies
Kamis, 14 Februari 2019
Edit
INGRÈDIÈNTS
- 1 cup unsaltèd buttèr (2 sticks)
- 1 1/2 cups packèd dark brown sugar
- 2 tèaspoons vanilla èxtract
- 2 largè èggs, at room tèmpèraturè
- 1 1/2 cups all-purposè flour
- 1 cup old-fashionèd rollèd oats
- 2 cups cornflakès (I usèd Kèllogg’s)
- 1 tèaspoon baking soda
- 1/2 tèaspoon salt
- 1 cup buttèrscotch chips
- Fancy Maldon sèa salt, for sprinkling on top
INSTRUCTIONS
- Prèhèat ovèn to 350 dègrèès F. Linè a largè cookiè shèèt with parchmènt papèr.
- Mèlt buttèr in a mèdium skillèt or pan ovèr mèdium hèat. Aftèr a fèw minutès, thè buttèr will bègin to cracklè and thèn foam. Makè surè you whisk constantly during this procèss. Aftèr a minutè or two, thè buttèr will bègin to brown on thè bottom of thè saucèpan.
- ...
- ...
- ...
- ...
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @ ambitiouskitchen.